Logo Xpunt

Disclaimer

Xpunt heeft de inhoud van deze website met zorg samengesteld, maar garandeert niet de correctheid van de informatie. Wanneer Xpunt of bezoekers van de site onmiskenbare fouten of onvolledigheden constateren wordt overgaan tot correctie of aanvulling. Xpunt probeert deze website zo actueel mogelijk te houden. Er bestaat echter altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer geheel juist is en niet tijdig vervangen is of kon worden.

Xpunt aanvaardt dan geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van informatie van deze website. Teksten, lay-out, afbeeldingen, artikelen en overige items op deze site vallen onder het auteursrecht van Xpunt en Digital Ink Webdesign. Kopieëren en/of aanpassen ervan is dan ook niet toegestaan.

Mocht u toch gebruik willen maken van materiaal van deze website, kan dat alleen na het verkrijgen van schriftelijke toestemming door genoemde partijen. Uiteraard mag u informatie van deze website afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Xpunt heeft geen zeggenschap, noch enige reeële controlemogelijkheid ten aanzien van de inhoud of andere zaken ten aanzien van deze websites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites van derden waarnaar gelinkt is.

Xpunt is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of de inhoud van de informatie op de website.

Xpunt houdt zich ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.

Copyright © Xpunt, Digital Ink Webdesign

Nieuws

Toekomst van het Doopsgezind Gasthuis te Groningen
december 2014
Samen met de bewoners van het Doopsgezind Gasthuis volgens de AI-methode concrete activiteiten ontwikkeld gericht op het behouden van het Gasthuis. Resultaat: Enthousiaste en betrokken bewoners die zich gezamenlijk blijven inzetten voor behoud van het Gasthuis.
Lees meer

De gedragsanalyse als basis voor organisatieverandering
januari 2014
CMO Groningen maakt de omslag van een grotendeels gesubsidieerde organisatie naar een overwegend marktgerichte organisatie. Het managementteam beseft dat er iets extra's nodig is om de effectivitiet en efficiency van de medewerkers, en dus van de organisatie te vergroten. Maar hoe?
Lees meer 

Contact

Xpunt
Frederikstraat 30
9724 KD Groningen
T +31(0)6 15390151
E info@xpunt.org
C contactformulier

LinkedIn-profiel van Hermien Maarsingh weergevenProfiel van Hermien Maarsingh weergeven