Logo Xpunt

Drijfverenanalyse

Voor mensen die met passie willen werken is het van groot belang te weten wat hen motiveert en inspireert. Het achterhalen van die drijfveren is echter niet eenvoudig. Met de drijfverenanalyse van Xpunt zijn deze verborgen motieven op te sporen. Het geeft inzicht de normen, waarden en attituden van waaruit een persoon acteert en reageert.

Vragenlijst

Om achter jouw drijfveren te komen vul je in ongeveer 15 minuten een vragenlijst in. Het resultaat is een rapport van ongeveer 25 pagina's die je met een consultant van Xpunt bespreekt. De inzichten die je tijdens de bespreking opdoet kunnen je helpen te bepalen wat voor soort functie en of werkomgeving het beste bij jou past.

Meer informatie

Voor meer informatie zie de brochure Drijfverenanalyse (pdf).

Nieuws

Toekomst van het Doopsgezind Gasthuis te Groningen
december 2014
Samen met de bewoners van het Doopsgezind Gasthuis volgens de AI-methode concrete activiteiten ontwikkeld gericht op het behouden van het Gasthuis. Resultaat: Enthousiaste en betrokken bewoners die zich gezamenlijk blijven inzetten voor behoud van het Gasthuis.
Lees meer

De gedragsanalyse als basis voor organisatieverandering
januari 2014
CMO Groningen maakt de omslag van een grotendeels gesubsidieerde organisatie naar een overwegend marktgerichte organisatie. Het managementteam beseft dat er iets extra's nodig is om de effectivitiet en efficiency van de medewerkers, en dus van de organisatie te vergroten. Maar hoe?
Lees meer 

Contact

Xpunt
Frederikstraat 30
9724 KD Groningen
T +31(0)6 15390151
E info@xpunt.org
C contactformulier

LinkedIn-profiel van Hermien Maarsingh weergevenProfiel van Hermien Maarsingh weergeven