Logo Xpunt

Gedragsanalyse

Om meer inzicht te krijgen in jouw natuurlijke competenties kun je de gedragsanalyse van Xpunt doen. Je vult in ongeveer 15 minuten een vragenlijst in. Dit resulteert in een gedragsprofiel van 25 pagina's dat je jarenlang kunt gebruiken als leidraad voor het inrichten van je leven en loopbaan.

Gedragsprofiel

Het gedragsprofiel is opgebouwd uit een analyse van je natuurlijk gedrag en het aangepaste gedrag dat je laat zien in je werkomgeving. Je natuurlijk gedrag laat je zien als je volledig ontspannen of juist erg gespannen bent. Dit gedrag gaat je makkelijk af en je voelt je er prettig bij. Je aangepaste gedrag laat je zien onder invloed van je werkomgeving.

Plezier in het werk

Tijdens een gesprek met een consultant van Xpunt worden verschillende onderwerpen besproken die van belang zijn voor jouw plezier in het werk. Voorbeelden hiervan zijn de waarde voor de organisatie, de ideale werkomgeving en communicatietips. De bespreking van het rapport geeft inzicht in de factoren die jou stimuleren en factoren die spanningen kunnen veroorzaken.

Meer informatie

Voor meer informatie zie de brochure Gedragsanalyse (pdf).

Nieuws

Toekomst van het Doopsgezind Gasthuis te Groningen
december 2014
Samen met de bewoners van het Doopsgezind Gasthuis volgens de AI-methode concrete activiteiten ontwikkeld gericht op het behouden van het Gasthuis. Resultaat: Enthousiaste en betrokken bewoners die zich gezamenlijk blijven inzetten voor behoud van het Gasthuis.
Lees meer

De gedragsanalyse als basis voor organisatieverandering
januari 2014
CMO Groningen maakt de omslag van een grotendeels gesubsidieerde organisatie naar een overwegend marktgerichte organisatie. Het managementteam beseft dat er iets extra's nodig is om de effectivitiet en efficiency van de medewerkers, en dus van de organisatie te vergroten. Maar hoe?
Lees meer 

Contact

Xpunt
Frederikstraat 30
9724 KD Groningen
T +31(0)6 15390151
E info@xpunt.org
C contactformulier

LinkedIn-profiel van Hermien Maarsingh weergevenProfiel van Hermien Maarsingh weergeven