Logo Xpunt

Teambuilding

Mensen verschillen van elkaar. Ieder mens heeft met zijn unieke kwaliteiten een eigen inbreng in een team of afdeling. Verschillen tussen mensen kunnen echter ook leiden tot onbegrip en misverstanden wat de samenwerking en de teamresultaten onder druk zet. De samenwerking tussen de verschillende teamleden bepaalt immers in grote mate het succes van een team.

MDI analyses

De MDI analyses van Xpunt geven niet alleen inzicht in het eigen gedrag, maar ook in het gedrag van collega’s, leidinggevenden, medewerkers, vrienden en bekenden. Zo wordt bijvoorbeeld helder over welke kwaliteiten collega’s beschikken, hoe je het beste met hen kunt communiceren en op welke vlakken je elkaar kunt aanvullen. Een leidinggevende kan talenten herkennen die nog niet bekend waren en de werknemer de kans geven deze talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Nieuws

Toekomst van het Doopsgezind Gasthuis te Groningen
december 2014
Samen met de bewoners van het Doopsgezind Gasthuis volgens de AI-methode concrete activiteiten ontwikkeld gericht op het behouden van het Gasthuis. Resultaat: Enthousiaste en betrokken bewoners die zich gezamenlijk blijven inzetten voor behoud van het Gasthuis.
Lees meer

De gedragsanalyse als basis voor organisatieverandering
januari 2014
CMO Groningen maakt de omslag van een grotendeels gesubsidieerde organisatie naar een overwegend marktgerichte organisatie. Het managementteam beseft dat er iets extra's nodig is om de effectivitiet en efficiency van de medewerkers, en dus van de organisatie te vergroten. Maar hoe?
Lees meer 

Contact

Xpunt
Frederikstraat 30
9724 KD Groningen
T +31(0)6 15390151
E info@xpunt.org
C contactformulier

LinkedIn-profiel van Hermien Maarsingh weergevenProfiel van Hermien Maarsingh weergeven