Logo Xpunt

TriMetrix

TriMetrix; gedrag, drijfveren en talenten!

Waar ben jij goed, wat vind je leuk om te doen, wat levert je waardering op van de omgeving? Kortom hoe vind je de baan die bij jou past? Xpunt kan daarbij ondersteund zijn!

Werkomgeving

Passie en motivatie in de werkomgeving!

Voor veel mensen lijkt dit een onbereikbaar ideaal. Die mensen ervaren hun werkomgeving als niet motiverend, een omgeving die geen passie oproept. Maar ligt dit wel aan de omgeving? Of kan het zijn dat zij ver van hun natuurlijke talenten en hun persoonlijkheid verwijderd zijn geraakt? Om dan weer op het goede spoor te komen gebruiken we de TriMetrix.

De Trimetrix

De Trimetrix beschrijft naast de natuurlijke gedragspatronen en drijfveren van een persoon ook de talenten en denkpatronen. Het meet 23 talenten die zijn samengesteld uit de 67 kerntalenten. Daarnaast brengt de TriMetrix de denkpatronen van een persoon in kaart op basis van de mensgerichte dimensie, de taakgerichte dimensie en systeemgerichte dimensie. En dat is uniek! Want hiermee wordt het duidelijk hoe iemand naar zichzelf kijkt én naar de wereld om hem heen.

Drie analyses

De drie analyses worden in ongeveer 45 minuten ingevuld. Het resultaat is drie rapporten die elk in een persoonlijk gesprek worden toegelicht door een consultant van Immens Ontwikkelaars.

Nieuws

Toekomst van het Doopsgezind Gasthuis te Groningen
december 2014
Samen met de bewoners van het Doopsgezind Gasthuis volgens de AI-methode concrete activiteiten ontwikkeld gericht op het behouden van het Gasthuis. Resultaat: Enthousiaste en betrokken bewoners die zich gezamenlijk blijven inzetten voor behoud van het Gasthuis.
Lees meer

De gedragsanalyse als basis voor organisatieverandering
januari 2014
CMO Groningen maakt de omslag van een grotendeels gesubsidieerde organisatie naar een overwegend marktgerichte organisatie. Het managementteam beseft dat er iets extra's nodig is om de effectivitiet en efficiency van de medewerkers, en dus van de organisatie te vergroten. Maar hoe?
Lees meer 

Contact

Xpunt
Frederikstraat 30
9724 KD Groningen
T +31(0)6 15390151
E info@xpunt.org
C contactformulier

LinkedIn-profiel van Hermien Maarsingh weergevenProfiel van Hermien Maarsingh weergeven